O familie din localitatea amintită a chemat Poliţia, zilele trecute, după ce doi tineri au intrat peste ei în casă şi i-au agresat.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și ai Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni au stabilit că două persoane necunoscute au pătruns în locuința unei familii din comuna Singureni, județul Giurgiu și le-au sustras mai multe bunuri după care o persoană s-a întors și prin violență i-au deposedat de 400 lei și cerceii pe care-i purta femeia.

„Victimele au fost transportate cu un echipaj al ambulanței la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma activităților specifice și a investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat pe C. A., un bărbat de 30 ani și N. A., un bărbat de 37 ani, din comuna Singureni, județul Giurgiu, care în noaptea respectivă au pătruns în locuința reclamanților și au furat mai multe bunuri. Ulterior C. A , a pătruns în locuința celor doi și prin violență i-a deposedat de bani și cercei”, se arată într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, polițiștii au recuperat o parte din bunuri- cazan de țuică, răcitor și cerceii- aceștia fiind identificați la o casă de amanet din municipiul București.

Judecătoria Giurgiu a dispus față de C. A., arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie calificată iar N. A., să fie cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.