Reprezentantele femeilor social-democrate din regiunea Sud-Muntenia participă, vineri şi sâmbătă, 29- 30 ianuarie, la un curs, la Buşteni, pentru pregătirea candidatelor la alegerile locale din vară.

Vor fi dezbateri pe teme precum succesul femeilor în alegerile locale, comunicarea în campania de alegeri, comunicarea valorilor social-democrate, politici sociale promovate de PSD, dar şi despre etică şi echitate în susţinerea candidatelor. Vor susţine discursuri experţi în comunicare, dar vor fi prezenţi şi europarlamentarul PSD, preşedintele OFSD, Viorica Dăncilă, preşedintele Comisiei de Integritate a PSD, Florin Iordache, secretar de stat în Ministerul Muncii, Adrian Dobre sau Alice Rathys expert NDI.

Femeile social-democrate din Giurgiu sunt reprezentate la eveniment de vicepreşedinte al OFSD la nivel central, Aurelia Dobre, de liderul organizaţiei judeţene a OFSD, Crina Stoianovici, dar şi de preşedintele organizaţiei municipale a OFSD Giurgiu, Petronela Săndulescu.

La revenirea în Giurgiu, cu siguranţă doamnele social-democrate ne vor vorbi pe larg despre activitate. Deocamdată, ele au postat pe pagina de Facebook a OFSD Giurgiu un mesaj cu privire la evenimentul de la Buşteni.20160129_123917 20160129_124118 5ca6bccc2651c3f853f94b19a39951ba

„Prezentă la eveniment este şi doamna președinte a OFSD, Viorica Dăncilă, care şi-a manifestat susţinerea pentru promovarea și creșterea numărului femeilor implicate în viața politică. Doamna președinte va vorbi participantelor despre succesul femeilor în alegerile locale.

În cadrul aceluiaşi eveniment, este prezentă și doamna Nicoleta Balaci – expert în comunicare. Doamna Balaci dorește să aducă în atenția participantelor importanța pe care o are comunicarea în campania de alegeri.

(…) Femeile social – democrate vor studia și modul de organizare a campaniei precum și comunicarea cu cetățenii, temă propusă și prezentată de doamna secretar general OFSD – Maria Lazăr (Secretar de Stat CNCD). Cursurile vor permite un schimb de experienţă şi de know-how şi o consolidarea a legăturilor între participante. Prezentările şi discuţiile vor sublinia importanţa deosebită care trebuie acordată pentru elaborarea și transmiterea mesajului electoral, modul ce va fi prezentat de doamna expert NDI – Alice Rathys”, este precizat într-o postare pe pagina de Facebook a OFSD Giurgiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.