La ei se poate orice, ei au voie orice, că doar sunt şi ei „oameni”… Ei arată mereu cu degetul către alţii, făcând multă, multă gălăgie, ca să acopere, se pare, ceea ce fac ei! La Primăria Bolintin Deal pare că avem ditamai conflictul de interese şi aşteptăm ca organele abilitate să-şi facă treaba şi în acest caz.

O firmă din Ogrezeni primeşte contracte pentru mobilier, în valoare de vreo câteva miliarde de lei vechi, de câţiva ani. Firma, denumită Mobstart Design, aparţine lui Matei Costel.

Matei Costel este soţul Geaninei Matei, angajată a Primăriei Bolintin Deal. Găsim asta chiar în declaraţia de avere a doamnei.

Ce n-a trecut doamna Matei în declaraţia de interese, la punctul 5, este că soţul are contracte finanţate de la bugetul de stat. Şi, potrivit legii, era obligată să facă acest lucru.

Staţi un pic, că îmbârligătura nu se opreşte aici! Geanina Matei este fiica fostului secretar al Primăriei – Sorin Nuţă. Care, ce chestie, este chiar fostul soț al doamnei director al  Şcolii Gimnaziale „Banu Băleanu” din Bolintin Deal- Nuţă Florica. Geanina Costel este, potrivit surselor noastre, fiica lui Sorin Nuţă dintr-o altă căsnicie. Dar, ce contează, afacerile se pare că se fac şi-n în familia… extinsă

Firma Mobstart Design a început să aibă contracte cu Primăria Bolintin Deal şi cu Şcoala din comună în anul 2018. Până acum, a primit vreo 115.000 de euro pentru mobilier.

Surse administrative ne comunică faptul că toate ar fi fost prin încredinţare directă. Atât de simplu, pe faţă, fără jenă.

Iar sumele plătite sunt wow. În timp ce un set de bancă şi scaun pentru elevi găsim şi la vreo 300 de lei, prin firma Mobstart Design acestea au fost achiziţionate la preţul de 833 lei fără TVA. Cum ar veni, s-a plătit din bugetul local, din banii bolintinenilor, către firma cu legături în Primărie, 991 de lei pentru o singură bancă de şcolar. TRIPLU!

Măi, fraţilor, dar p-ăştia chiar nu-i vede nimeni? Nu se mai agită niciun susţinător al dreptăţii, al legalităţii, al moralităţii??? Domnul primar PNL-ist din Bolintin Deal ce zice? Ce să zică, numai de bine, dacă asta-i „România Normală” a dreptei…

1 COMENTARIU

  1. […] La ei se poate orice, ei au voie orice, că doar sunt şi ei „oameni”… Ei arată mereu cu degetul către alţii, făcând multă, multă gălăgie, ca să acopere, se pare, ceea ce fac ei! La Primăria Bolintin Deal pare că avem ditamai conflictul de interese şi aşteptăm ca organele abilitate să-şi facă treaba şi […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: DEZVĂLUIRI: Pe barosăneală(PNL-istă), la Bolintin Deal. Îşi dau contracte între ei fără jen… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.