În pragul Zilei Internaţionale Anticorupţie( marcată pe 9 decembrie), joi, 4 decembrie, Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) „Vlaşca”  al judeţului Giurgiu au desfăşurat o întâlnire cu tema “Regimul Juridic al incompatibilităţilor şi conflictului de interese la nivelul structurilor M.A.I.”.

Potrivit reprezentanţilor ISU Giurgiu, activitatea, la care au fost invitate să participe cadrele cu funcţii de conducere şi de execuţie din toate structurile ministerului de pe raza judeţului Giurgiu, a avut loc în sala de şedinţe a ISU Giurgiu.

“Cu ocazia întâlnirii au fost prezentate materiale de interes în domeniu, de către inspector de integritate Mihai Fentzel, şef serviciu în cadrul Agenţiei Naţionale de Integritate şi de către comisar şef Paul Milodin, şef Serviciu Prevenire din cadrul Structurii Centrale a D.G.A., care au adus la cunoştinţa participanţilor „Ghidul Anticorupţie 2014”. Tot în cadrul întrunirii s-au dezbătut aspecte legislative de noutate în domeniu, activitatea având un caracter interactiv”, se arată într-un comunicat al ISU Giurgiu.

Participanţii au apreciat ca pozitivă această iniţiativă şi s-au arătat interesaţi de aspectele aduse în discuţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.