Deputatul social-democrat giurgiuvean Cristina Elena Dinu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care critică dur Programul de Guvernare al PNL-USL-PLUS-UDMR.

„Programul de Guvernare al #nouluiCDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: #austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

↘️ Se reia în viteză maximă privatizarea celor mai #profitabile companii de stat în plină pandemie, fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare;↘️ Se bagă din nou pe gât românilor #privatizareaSănătății, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat și bani mai mulți pentru asigurări private;

↘️ Se privatizează chiar și #încasarea taxelor și impozitelor de către stat, un tun financiar uriaș pe care PNL și USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene.#PSD se va opune în #Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coșmar viața țării!”, a scris Cristina Elena Dinu, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul social-democrat giurgiuvean Cristina Elena Dinu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care critică dur Programul de Guvernare al PNL-USL-PLUS-UDMR. „Programul de Guvernare al #nouluiCDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul PSD Elena Dinu: Programul de Guvernare al noului CDR, minciuni, haos şi promisiuni arunca… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.