Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această declaraţie pe pagina sa de Facebook.

#PNL_USR_PLUS, cine vă dă dreptul să ne umiliţi, în acest fel, părinţii, bunicii, copiii, să vă bateţi joc de elevi, de studenţi, de medici, de profesori, de oameni ai legii?

Cine vă dă dreptul să călcaţi în picioare România? Cât veţi mai minţi că nu aveţi bani pentru popor şi-l sărăciţi, în timp ce voi şi ai voştri vă umpleţi buzunarele?Aţi căpuşat toate instituţiile statului şi, mai rău decât atât, aţi promovat doar incompetenţi obedienţi care n-au nicio legătură cu instituţia în care i-aţi pus.

Tot ceea ce faceţi în sistemul bugetar loveşte crunt şi în privat. Românii abia vor mai avea bani pentru hrana de zi cu zi, astfel că îngropaţi zeci de mii de afaceri din toate domeniile. Acesta este obiectivul vostru? Pentru asta aţi vrut să puneţi mâna pe putere?

De ce nu aţi fost „bărbaţi” şi să le fi spus românilor că, dacă vă aleg pe voi, nu vor mai creşte decât taxele şi preţurile?! De ce le-aţi promis o viaţă mai bună, când voi, de fapt, îi condamnaţi acum la sărăcie?

Sunteţi nişte laşi incompetenţi care pun cruce României, care îngroapă, cu zâmbetul pe buze, Educaţia, Sănătatea, Turismul, Economia în general.

Nu faceţi decât să duceţi ţara asta la pieire, dar să nu uitaţi că românii nu se lasă niciodată îngenunchiaţi. Iar #Românii sunt mai mulţi decât voi!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această declaraţie pe pagina sa de Facebook. „#PNL_USR_PLUS, cine vă dă dreptul să ne umiliţi, în acest fel, părinţii, bunicii, copiii, să vă bateţi joc de elevi, de studenţi, de medici, de profesori, de oameni ai legii? Cine vă dă dreptul să călcaţi în picioare România? Cât […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Marian Mina: „PNL-USRPLUS, cine vă dă dreptul să călcaţi în picioare România?” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.