Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie, vineri, 12 februarie, în conferinţă de presă.

„Îîn campania electorală, PNL şi Cîţu au promis lapte şi miere, iar acum se dovedeşte că ne sfidează și își bat joc din nou de încrederea cetățenilor pe care îi mint în faţă.

Cu nesimţire, premierul Cîţu a recunoscut că pentru ei „una este programul electoral şi alta programul de guvernare” şi au dat drumul austerităţii! Au tăiat peste tot. Iau de la pensionari, de la copii, de la bugetari, de la Horeca, îngropând, astfel, speranţele românilor de a avea un trai decent!

Este, din păcate, doar începutul austerităţii şi cred că va dura cel puţin 4-5 ani ca România să iasă din groapa în care ne-au aruncat aceşti incompetenţi.

Nu au găsit bani nici pentru Sănătate, nici pentru Educaţie, au bani doar pentru clientela lor, pentru pilele lor, pentru rudele lor, angajate în funcţii plătite gras.
Ce s-ar fi întâmplat dacă PNL, în frunte cu domnul Cîţu le-ar fi spus românilor ce au de gând să facă, înainte de alegeri? Nici 10% din procente nu mai luau la vot.

Au lansat minciuni pe bandă rulantă. PNL i-a mințit repetat pe pensionari că va respecta legea și va crește punctul de pensie. I-a mințit pe profesori că va acorda majorările de salarii prevăzute de lege! I-a mințit pe copii în privința creșterii alocației. I-a mințit pe antreprenori că-i va sprijini. I-a mințit pe agricultori că vor fi despăgubiți pentru pierderile provocate de calamități. I-a mințit pe studenți cărora acum le taie transportul gratuit.

Ce fel de bunăstare se poate asigura prin tăiere și minciună? Cât cinism sinistru!

PSD va respinge categoric acest buget al austerității care aruncă țara și populația într-o spirala vicioasă a sărăciei”, a spus Marian Mina, în conferinţa de presă a PSD Giurgiu.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie, vineri, 12 februarie, în conferinţă de presă. „Îîn campania electorală, PNL şi Cîţu au promis lapte şi miere, iar acum se dovedeşte că ne sfidează și își bat joc din nou de încrederea cetățenilor pe care îi mint în faţă. Cu nesimţire, premierul Cîţu a […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Marian Mina: „Este, din păcate, doar începutul austerităţii” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.