Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie într-o declaraţie, postată pe pagina sa de Facebook.

„Dezastru pe linie şi haos generalizat. Asta a adus în România guvernarea de dreapta!

Firmele româneşti din toate sectoarele dau faliment pe bandă rulantă. Economia este la pământ, iar Cîţu şi Năsui îşi dau în cap reciproc cu scandalul programelor pentru IMM-uri şi „apartamentele prietenilor”.

Ministrul Năsui nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, că doar a învăţat de la cel mai bun, fiind băiatul lui tăticu, fost mare securist.

În condiţiile în care au măsluit cele mai simple programe naţionale de ajutor, cine să mai aibă încredere să le dea pe mână 30 de milioane de euro, prin Planul Național de Redresare și Reziliență? Cu siguranţă, NU Comisia Europeană.

Nu mai au credibilitate în faţa nimănui.

Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR n-a fost în stare nici măcar să facă un plan coerent, aplicabil, clar. Până acum, au demonstrat doar că sunt doar nişte amatori, incompetenţi, puşi pe distrus şi furat”, a scris deputatul Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie într-o declaraţie, postată pe pagina sa de Facebook. „Dezastru pe linie şi haos generalizat. Asta a adus în România guvernarea de dreapta! Firmele româneşti din toate sectoarele dau faliment pe bandă rulantă. Economia este la pământ, iar Cîţu şi Năsui îşi dau în cap reciproc […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Marian Mina: „Dezastru pe linie şi haos generalizat. Asta a adus în România guvernare… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.