Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a postat pe Facebook un mesaj pe acest subiect:

„Nu avem nicio reacție din partea ministrului Drulă după declarațiile Elisabetei Lipă. Mi-se pare revoltător faptul că lotul de canotaj care a făcut să răsune imnul țării la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost nevoit să se antreneze prin Italia pentru că nimeni de la Ministerul Transporturilor nu a putut să facă un pic de curățenie pe Lacul Snagov.Sportivii noștri nu au putut să se antreneze din cauza curselor de sky jet făcute de diferiți hipster care confundă Lacul Snagov cu vreo sală de jocuri din Pipera.

Este greu de crezut că Drulă va reacționa sau va face vreo verificare a carnetelor emise de Căpitănia Portului Snagov care în realitate își are sediul printre terasele de lux din Parcul Herăstrău.Sportivii noștri sunt loviți de bărcile de mare viteză conduse anapoda. În urmă cu nici două săptămâni, patru canotori au fost spulberați pe Dunăre de o șalupă în timp ce se antrenau. Nu am avut nici atunci o reacție, nu avem nici acum.

Probabil că ministrul Drulă este bucuros de faptul că a reușit să trimită sportivii la antrenament prin Italia la fel cum era Vlad Voiculescu bucuros că și bolnavii trebuie să ia calea străinătății pentru a face transplanturi. Este revoltător cum acest individ care nu are nicio realizare profesională poate să o ignore pe Elisabeta Lipă, o sportivă cu cinci medalii de aur la Jocurile Opimlice”.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a postat pe Facebook un mesaj pe acest subiect: „Nu avem nicio reacție din partea ministrului Drulă după declarațiile Elisabetei Lipă. Mi-se pare revoltător faptul că lotul de canotaj care a făcut să răsune imnul țării la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost nevoit să se antreneze prin […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Marian Mina critică atitudinea ministrului Drulă, după declaraţiile Elisabetei Lipă […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.