Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie, miercuri, 13 ianuarie, în conferinţă de presă.

Asistăm, în vremuri atât de grele, la cea mai mare Ciolaniadă, de la ’89 încoace! Guvernul de dreapta nu vine cu măsuri concrete în niciun domeniu. Nu, pe ei îi preocupă doar bătălia pe funcţii şi pe bani! Cea mai nouă victimă, Educaţia.

Un caz strigător la cer s-a înregistrat chiar la noi în judeţ, la Şcoala din Malu Spart. Acolo, Raluca Geantă a fost înlocuită din funcţie dintr-un singur motiv: că este cumnata lui Niculae Bădălău.

Eu mi-aş dori să avem numai Raluca Geantă în toate şcolile din Giurgiu, pentru că ştie toată lumea cum arată unitatea de învăţământ din Malu Spart. Este chiar mai dotată şi mai frumoasă decât multe şcoli din municipiu!

N-au avut ce să-i reproşeze profesional! Iar acum, acolo se duce o adevărată bătălie pe funcţia de director, între un USR-ist şi un fratele unui PNL-ist.

Asta înseamnă pentru ei „România Normală”. Le-au promis românilor marea cu sarea, dar nu au ce să ofere, întrucât ei sunt puşi doar pe împărţit puterea”, a declarat Marian Mina.

De asemenea, el a reamintit şi de cazul fostului manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Mihaela Raţă.

„Doamna Mihaela Raţă a fost, sublinez, forţată să îşi dea demisia. Principala preocupare a prefectei Aneta Matei asta a fost: să scape de managerul Mihaela Raţă. Nu a contat niciuna dintre realizările doamnei, nu! Ăsta era ordinul de executat… În tot acest timp, doamna prefect ne-a făcut de băşcălie, la nivel naţional, cu ceea ce înseamnă campania de vaccinare anti-COVID-19. Dezastrul i se „datorează” în totalitate, deoarece vorbim aici despre o incompetenţă administrativă-managerială şi din punct de vedere intelectual, părerea mea! Sigur, doamna prefect a avut grijă şi timp să se pozeze cu primul vaccinat…”, a subliniat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.