Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie, într-o declaraţie, pe pagina sa de Facebook.

” Atunci când #PSD a plecat de la guvernare, pentru autostrada Tg. Neamț – Iași erau patru ofertanți care doreau să construiască în parteneriat public-privat. Este vorba despre metoda prin care statul poate să se dezvolte fără să investească și prin care mediul privat poate să facă afaceri cu statul fără să-l căpușeze. Este singura modalitate pe care guvernele de dreapta nu au încercat niciodată să o utilizeze și care a fost promovată intens în timpul guvernărilor social-democrate.

Poveștile despre o dreaptă care dezvoltă mediul privat ca un Făt Frumos ce crește armonios au fost, sunt și vor rămâne la stadiul de basme liberalo-progresiste.Strategia este câștigătoare numai pentru progresiștii cu accente marxiste care au ajuns în urma unui concurs de evenimente să gestioneze destinele transporturilor și infrastructurii din România. Va urma povestea cunoscută de toate guvernele care reprezintă pseudo-dreapta din țara noastră. Niște firme vor umple niște hârtii cu explicații halucinante și fără niciun fel de soluție. Continuă epopeea studiilor de fezabilitate care îmbogățesc băieții deștepți din zona transporturilor și condamnă #România la sărăcie.

Există un studiu de fezabilitate pentru Autostrada Moldovei. Punem pariu că vor apărea mai multe variante progresiste care vor umple arhivele Ministerului #Transporturilor și nu vor putea să suplinească nevoile milioanelor de români care suferă din cauza lipsei unei autostrăzi în această zonă pe care USR + PNL nu o bagă în seamă de trei decenii”, a scris deputatul Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie, într-o declaraţie, pe pagina sa de Facebook. ” Atunci când #PSD a plecat de la guvernare, pentru autostrada Tg. Neamț – Iași erau patru ofertanți care doreau să construiască în parteneriat public-privat. Este vorba despre metoda prin care statul poate să se dezvolte fără să […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputatul Marian Mina: „Actuala guvernare ne oferă doar basme liberalo-progresiste privind marile… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.