Deputatul social-democrat giurgiuvean, candidat pentru un nou mandat, Cristina Elena Dinu a postat, recent, pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la situaţia educaţiei din România.

România guvernată de Dreapta Unită tine școlile închise, total invers față de restul Europei. #Nu au avut niciun plan. #Nu au luat nicio măsură.
Au avut toată vara la dispoziție, dar #NU au pregătit școlile pentru deschiderea în siguranță, nu au pregătit sistemul de învățământ pentru on-line, nu au pregătit secțiile ATI și au pus în pericol sănătatea bolnavilor cronici prin lipsirea lor de acces la tratament.

Educația copiilor este #sacrificată degeaba, epidemia continuă să se extindă galopant, dar nu din cauza școlilor.
Soluția corectă este cea propusă repetat de PSD. #Testarea rapidă a copiilor și a profesorilor acolo unde există suspiciuni sau contaminați, izolarea celor pozitivi, continuarea normală a școlii pentru cei sănătoși. #Guvernarea Iohannis-Orban continuă să aplice măsura anacronică de a închide școlile fără discernământ.

Din nepricepere, delăsare, frică și mai ales din lipsă de viziune și soluții, actuala guvernare preferă să compromită grav educația copiilor, viitorul lor și să procedeze total opus față de Europa civilizată.
Există nenumărate avertismente ale specialiștilor, organizațiilor interne și internaționale care atestă nocivitatea cursurilor online.
#NeDistrugețiCopiii
#SusținDeschidereaȘcolii„, a scris deputatul Cristina Elena Dinu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.