Deputaţii PSD de Giurgiu Marian Mina şi Cristina Elena Dinu au participat, sâmbătă, 18 iunie, la şedinţa solemnă a arlamentului Republicii Moldova şi a Parlamentului României, la Chișinău, alături de alţi colegi deputaţi şi senatori, dar şi alături de conducerea PSD central.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a postat, pe pagina sa de Facebook, următorul mesaj

„Parlamentul României sprijină și solicită conferirea statutului de candidat la UE pentru Republica Moldova la următorul Consiliu European.

În cadrul ședinței solemne a Parlamentului Republicii Moldova şi a Parlamentului României, la Chișinău, am transmis mesajul nostru ferm de susținere pentru parcursul european al Republicii Moldova și pentru dreptul fraților noștri de peste Prut să își aleagă propriul destin.

Unirea în interiorul UE este mai mult decât speranța cetățenilor noștri, este o necesitate pentru noi toți. Pentru că unirea va rămâne mereu în sufletele noastre, iar ea se poate realiza într-o Europă unită în care Republica Moldova va sta alături de România în clubul statelor democratice și dezvoltate din Uniunea Europeană.

Întotdeauna vom fi de aceeași parte în ceea ce privește destinul european al Republicii Moldova și avem datoria să muncim, împreună, pentru a asigura un trai mai bun cetățenilor pe care îi reprezentăm!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.