„Împreună au dat cel mai mare TUN bugetului de stat şi acum se denunţă unii pe ceilalţi, se acuză unii pe ceilalţi, cu nesimţire. În cazul achiziţiei de vaccinuri anti- COVID, USR arată cu degetul către Cîţu despre care spun că a aprobat contractele, în timp ce fostul premier PNL zice că, de fapt, foştii parteneri de guvernare au comandat vaccinurile.

🛑 Şi unii şi ceilalţi sunt RESPONSABILI de risipa uriaşă a banilor publici, de această bătaie de joc la adresa tuturor românilor care plătesc taxe. Şi Cîţu şi USR au semnat memorandumul de aprobare a unei noi achiziții de 39 de milioane de doze, într-un moment în care România avea deja cu mult peste necesar.

◾️ Achiziția de vaccinuri COVID a fost decisă de 4 oameni: foștii miniștri USR de la Sănătate, Voiculescu și Mihăilă, fostul vicepremier responsabil de Sănătate, Dan Barna, și fostul premier Florin Cîțu. Niciunul nu putea face achizițiile fără acordul celorlalți. Astfel, faptul că acum se denunță unii pe alții nu îi scutește de răspundere!

◾️ România deja a aruncat la gunoi 3 milioane de doze de vaccin și probabil la fel se va întâmpla cu o mare parte din cele 65 de milioane care urmează să fie livrate.

❌ Vlad Voiculescu susține în mod ipocrit că dozele expirate nu ar fi din lotul aprobat de Mihăilă și Barna, ce urmează să fie livrat în 2022 și 2023, lăsând de înțeles că, de acum încolo, românii se vor vaccina cu frenezie, mai mult decât în pandemie și vor consuma până la ultima doză noua tranșă de 39 de milioane! Culmea este că dozele expirate fac parte din comanda semnată chiar de Voiculescu!”- declaraţie preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.