Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a făcut această declaraţie într-o postare, pe Facebook.

„România se scufundă încet, dar sigur, iar PNL şi USR nu fac altceva decât să se certe precum chiorii! Se bat pe ciolan, pe funcţii, se “păruiesc” pentru banii românilor, pentru supremaţie în partidele lor, pentru ei înşişi. Atât.
USR-istul Drulă îi înregistrează cu tehnica DNA pe doi PNL-işti cum vor să facă trafic de influenţă. PNL-ista Alina Gorghiu, susţinătoarea lui Cîţu, vrea capul “omului” lui Orban de la Inspectoratul Şcolar din Argeş. Orban sare la gâtul celor din USR despre care spune că “de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România”.

Cei din USR muşcă şi ei din PNL şi susţin că alegerile colegilor de coaliţie s-au transformat într-o mare “Sărbătoare a Ruşinii Naţionale”, ce riscă să arunce în aer guvernarea. Iar premierul Cîțu este pus la zid de către “partenerii din USR” care-l numesc “vanitos și superficial” și spun “că-și arată mușchii, folosindu-se cinic de o tragedie”.

Sunteţi penibili! Eraţi perfecţi pentru Cascadorii Râsului, dar, din păcate, ţara asta depinde de voi. Şi voi ce faceţi? Le daţi românilor mult circ, dar fără pâine. Cu ce îi ajută pe români când vă daţi voi la gioale, ca nişte puştani din şcoala generală, PNL-işti între PNL-işti, USR-işti între USR-işti precum şi unii altora din coaliţie?

Preţurile au explodat, veniturile au fost îngheţate, campania de vaccinare este un uriaş eşec, sănătatea este în comă, educaţia la pământ, HORECA este în colaps, agricultura a murit demult şi Guvernul Cîţu ne-a îndatorat pe vecie cu peste 50 de miliarde de euro împrumuturi, bani despre care nimeni nu ştie unde s-au dus. Asta este ceea ce îi interesează pe oameni!
Bine, singurul lucru bun în tot acest BALAMUC al coaliției dreptei este că au început să se dea în gât unii pe alții și toată lumea poate vedea, pe deplin, corupția, hoția, lăcomia și prostia actualilor guvernanți”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.