Am reuşit să impunem în cadrul Coaliţiei soluţiile #PSD pentru oprirea creșterii prețurilor la #energie care afectează economia națională și nivelul de trai al românilor! Chiar dacă PSD nu deţine portofoliul Energiei, am identificat, propus şi susţinut #Măsuri_Pentru_Oameni, toate acestea regăsindu-se în actul normativ ce va trebui să fie elaborat de Ministerul Energiei- în calitate de titular al portofoliului.

Astfel, revenirea la o formă de REGLEMENTARE a pieței, aşa cum a propus PSD, se dovedește o soluție eficientă pentru oprirea creșterii facturilor! #Reglementarea se va aplica, în primul rând, la nivelul adaosului comercial practicat de companiile din piața de energie. Acest lucru va permite derularea în continuare a contractelor deja încheiate între furnizori, producători și clienți.

✔️ Prețurile finale pentru energia electrică vor fi de 0,8 lei/KWh pentru consumatorii casnici, IMM-uri și infrastructura critică (spitale, școli, instituții) și de 1 leu/KWh pentru ceilalți consumatori non-casnici. În privința gazelor naturale, se poartă încă discuții pentru stabilirea prețurilor finale- declaraţie preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.