Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a făcut această afirmaţie într-o postare, pe pagina sa de Facebook.

„O nouă dovadă că Drula de la Transporturi este CATASTROFĂ! Instanţa îl obligă pe impostorul, pe incapabilul şi pe ipocritul USR-ist Cătălin Drulă să plătească salariile majorate la Metrorex. Aşa este, dom’le ministru, managementul NU se face cu ranga!

Cei aproximativ 5.000 de angajaţi de la metrou rămân cu salariile majorate, după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis, astăzi, definitiv, să respingă solicitarea Metrorex de suspendare a majorării salariale de 18% pe care compania a acordat-o salariaţilor la sfârşitul anului trecut, în plină pandemie şi cu „măsluirea” datelor economice.

În 7 luni de mandat, prin incompetenţă, amatorism şi nepotisme, Drulă a reuşit doar să pună pe butuci tot ce înseamnă transporturi. La fel şi colegii lui USR-işti de la conducerea altor instituţii, în frunte cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi Clotilde de la Sectorul 1.La Metrorex s-a făcut dreptate. Să dea Dumnezeu să se facă dreptate în toată ţara şi să scăpăm de jefuitorii ăştia din coaliţia de dreapta!”, a scris Marian Mina, pe Facbook.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina a făcut această afirmaţie într-o postare, pe pagina sa de Facebook. „O nouă dovadă că Drula de la Transporturi este CATASTROFĂ! Instanţa îl obligă pe impostorul, pe incapabilul şi pe ipocritul USR-ist Cătălin Drulă să plătească salariile majorate la Metrorex. Aşa este, dom’le ministru, managementul NU se face cu […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Marian Mina: „Instanţa îl obligă pe impostorul, pe incapabilul şi pe ipocritul USR-ist… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.