Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie, într-o postare, pe pagina sa de Facebook:

„Valul trei al pandemiei găsește România la fel de nepregătită ca acum un an, iar cel mai grav este că ţara noastră are doar cu numele un ministru al Sănătăţii. USR-istul Vlad Voiculescu ştie doar să dea din gură, altfel, nu face nimic concret. Ba mai mult, fuge de orice temă sau subiect important ce vizează Sănătatea.Mai nou, tace vinovat pe subiectul personalului medical implicat în vaccinare şi care NU este plătit.

Nici medicii, nici asistenţii şi nici registratorii medicali implicaţi în campania de vaccinare nu primesc vreun leu.Este scandalos şi reprezintă o nouă dovadă de #inconştienţă a actualei guvernări. Încă din ianuarie, când a fost emisă OUG 3/2021, Cîțu și Voiculescu, cu un cinism fără egal, stabiliseră ca personalul medical delegat ori detașat din spitalele de stat să NU FIE PLĂTIT DELOC pentru munca din centrele de vaccinare. În schimb erau plătiți cei din centrele de vaccinare din sistemul #privat.Această discriminare aberantă a fost îndreptată prin OUG 7, în luna februarie, dar fără niciun folos.

În continuare, personalul medical din sistemul de stat nu a fost plătit; ba mai mult, pentru orele suplimentare prestate NU EXISTĂ BAZĂ LEGALĂ pentru plata lor, în condițiile în care nimeni nu-și poate lua zile libere în compensare, în această perioadă de maximă mobilizare. Iată încă un exemplu ce arată clar cum prostia și orgoliul politic chinuie guvernul Cîțu și-l face efectiv un sabotor al sănătății publice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.