„CRIMINALILOR de la PNL şi USR, îi duceţi la #groapă pe români! O să băgaţi mai bine de trei sferturi din ţară în beznă şi cine scapă de boală va pieri de frig sau de foame! Şi e doar VINA VOASTRĂ!Nu ştiu dacă oamenii chiar realizează ce vremuri cumplite vor veni. Foarte curând.

Deja au explodat preţurile la utilităţi şi se anunţă noi #scumpiri. Facturile se vor dubla sau chiar tripla. Iar asta va însemna şi preţuri uriaşe la hrană, îmbrăcăminte, carburanţi, medicamente. Va fi o iarnă de #coşmar pentru milioane de oameni! Cum îşi imaginează ameţiţii de Cîţu şi Vîlceanu, în frunte cu analfabeta de Turcan că poate plăti un bătrân, cu o pensie minimă, zeci de milioane la curent, căldură, apă? Cum o să îşi mai cumpere medicamente şi hrană?

Cum vor putea #supravieţui cei care au salariul minim? Îi băgaţi în greva foamei, fără voia lor! Cu ce îşi vor mai ţine părinţii copiii în #şcoală? Iohannis, auzi? Unde e România ta educată? De ce nu ieşi la TV să ţipi că Executivul nenoroceşte poporul acesta?

Dacă #legea_consumatorului vulnerabil NU intră, de la 1 octombrie, în vigoare, o să fie DEZASTRU. Ce o să faceţi, o să-i debranşaţi pe toţi cei care, pur şi simplu, nu au bani ca să plătească facturile? Sunt familii care au copii mici, sunt tineri care s-ar putea să fie nevoiţi să facă şcoală on-line, sunt bătrâni singuri! #Genocid veţi face, dacă nu luaţi măsuri ACUM!Inconştienţi, incompetenţi, rău-voitori, tupeişti şi jefuitori, asta înseamnă guvernarea de #dreapta din cauza căreia România va intra ÎN FALIMENT!

Tragedia e că sunt atât de preocupaţi de congresele lor, încât PNL şi USR stau, în continuare, cu spatele către ţară, interesaţi să-şi arate muşchii unii altora, să fie şefi şi să-şi umple buzunarele cu banii românilor!”- Preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

1 COMENTARIU

  1. […] „CRIMINALILOR de la PNL şi USR, îi duceţi la #groapă pe români! O să băgaţi mai bine de trei sferturi din ţară în beznă şi cine scapă de boală va pieri de frig sau de foame! Şi e doar VINA VOASTRĂ!Nu ştiu dacă oamenii chiar realizează ce vremuri cumplite vor veni. Foarte curând. Deja au […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Marian Mina: „Criminalilor de la PNL şi USR, îi duceţi la groapă pe români” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.