„Noi veşti bune pentru fermierii români! Comisia Europeană a aprobat alocarea a 300 de milioane de euro pentru afacerile din #agricultură. Vorbim despre granturi şi micro-granturi pentru capital de lucru, destinate susţinerii afacerilor din agricultură și din industria alimentară, parte a programului #Sprijin_Pentru_România.

La această sumă se adaugă alte 200 de milioane de euro pentru procesarea produselor agricole în #România. Fermierii pot aplica pentru microgranturi de până la 5.000 de euro, începând cu sfârşitul acestei săptămâni şi, cel mai târziu la finalul lunii iunie, vor începe să intre în conturile solicitanților și banii din granturi.

În plus, ministrul #PSD al Agriculturii a pledat convingător, la Bruxelles, în fața Consiliului AgriFish și a obținut susținerea omologilor săi din Uniunea Europeană pentru propunerea privind actualizarea prețurilor în proiectele derulate din fonduri europene. Astfel, Consiliul trimite această propunere Comisiei Europene şi este de așteptat o decizie favorabilă de care depind mii de proiecte ce vizează dezvoltarea #satului românesc”- preşedinte PSD Giurgiu, deputat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.