Deputatul PSD de Giurgiu, Cristina Elena Dinu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, după vizita preşedintelui ROmâniei, Klaus Iohannis, la Comana.

„Vă arde de râs, domnule preşedinte? Ştiţi că mii de #români plâng disperaţi, încercând să mai salveze ce se mai poate din gospodăriile luate de ape, în ultima vreme? #Lor ce le transmiteţi? Unde aţi fost când inundaţiile au nenorocit atâtea familii din atâtea zone ale ţării? Pe acolo NU aţi avut curaj să vă plimbaţi cu bărcuţa… Ce e de râs, domnule preşedinte? Faptul că, în continuare, pădurile ne sunt defrişate şi susţineţi că, de fapt, trenurile pline cu buşteni „vin” în ţară, nu pleacă la străini? Nu ne ajută cu NIMIC dacă doar VORBIŢI despre efectele schimbărilor climatice. Ştim şi noi care sunt acestea. Dar, unde sunt #investiţiile, #PNRR-ul şi #miliardele promise?

Asta chiar că a fost o glumă, numai că nouă nu ne vine să râdem.Vă amuză faptul că este un DEZASTRU total şi în ceea ce priveşte #campania de vaccinare, că suntem în pragul valului 4 şi că oamenii nu vă mai cred? Ce aţi făcut, în această perioadă, pentru a putea gestiona mai bine efectele pandemiei? #NIMIC! În niciun domeniu.

Ce vă distrează aşa de tare, domnule preşedinte? Faptul că #euro şi #preţul carburanţilor au ajuns la un #maxim istoric, că preţurile la alimente, medicamente, utilităţi şi aşa mai departe au explodat, pur şi simplu, în timp ce veniturile românilor au fost îngheţate? De ce râdeţi, domnule preşedinte? De poporul acesta pe care l-aţi păcălit cu o „Românie Normală” care, în fapt, înseamnă #dezastru, #austeritate, bătaie de joc, #umilinţă? Aşa se pare.

#Ţara_Arde_Iohannis_E_Cu_Barca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.