„Incidentul tragic de la #Bolintin Vale, în urma căruia un om a fost ucis, este impardonabil, #condamnabil şi necesită #măsuri urgente din partea autorităților competente!

Mai ales pentru că nemulţumirile oamenilor nu sunt de ieri de azi, ci de multă vreme.Locuitorii acestui oraș susţin că, în mod repetat, au cerut ajutorul oamenilor legii pentru a pune capăt terorii la care sunt supuşi, și cred că ceea ce s-a întâmplat putea fi evitat, dacă cei responsabili de siguranţa cetăţenilor şi-ar fi făcut datoria până la capăt.Nu trebuia să moară un om şi nu era necesar să iasă în stradă sute de persoane speriate şi revoltate, ca forţele de ordine să facă ceea ce trebuiau să facă de la primele sesizări primite!

Toţi avem drepturi, dar avem şi responsabilităţi şi fiecare trebuie să răspundă pentru faptele sale.Iar oamenii legii au datoria să îi apere pe cei aflaţi în pericol!

De aceea, solicit atât Poliţiei Giurgiu, cât şi Ministerului de Interne să vină în sprijinul comunităţii din Bolintin Vale, al autorităţilor locale de acolo, cu tot ce este nevoie pentru ca asemenea tragedii să nu se mai întâmple!”- declaraţie preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.