#PSD susţine extinderea programului de #masă_caldă la şcoală, mai ales în mediul rural! Este, fără îndoială, o soluţie pentru prevenirea şi #combaterea abandonului şcolar.

În prezent, primesc o masă caldă elevii din 150 de şcoli de stat, într-un program pilot finanţat cu bani de la Guvern, distinct de bugetul Ministerului Educaţiei.Considerăm că trebuie să trecem la o nouă #etapă şi să fie lansat un program naţional, cu accent pe #satele României.

Pe componenta de construcție a facilităților necesare servirii mesei -cantină, mobilier, veselă, echipamente – programul poate fi finanţat din fonduri europene.

Pentru PSD, combaterea abandonului școlar este o #prioritate asumată în programul nostru pentru #Educație. De aceea, toate #măsurile care pot contribui la atenuarea/remedierea abandonului școlar și combaterea #analfabetismului funcțional în rândul elevilor sunt nu doar necesare, ci devin imperative, dincolo de orice dispută sau identitate politică”- declaraţie preşedinte OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.