„Veşti bune pentru fermierii români: programul #Tomata a fost prelungit! Guvernul a adoptat actul normativ prin care este #prelungită perioada de valorificare şi cea de depunere a documentelor în cadrul unuia dintre cele mai de #succes programe pentru #agricultura românească.

Măsura vine ca o gură de oxigen pentru legumicultori, mai ales că, anul acesta, ei s-au confruntat cu mari #dificultăți: de la vremea rece prelungită şi până la explozia prețurilor la energie. Toate acestea au determinat creşterea semnificativă a #costurilor de producţie ceea ce a dus la îngreunarea şi întârzierea #vânzărilor.

Ca atare, prin decizia ministrului Agriculturii, termenul pentru valorificarea #producției crește de la 10 iunie la 1 iulie, iar cel privind depunerea documentelor justificative pentru ciclul 1 de producție se prelungește până la 30 august, față de 30 iunie, cât era inițial.

Astfel, mai mulți fermieri români vor beneficia de #sprijinul maxim de 4.000 de euro/an/exploatație. DETALII despre programul Tomata, AICI: https://agrointel.ro/…/programul-tomata-legume-2022…/– declaraţie preşedinte OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.