„În aceste vremuri grele, una dintre cele mai vulnerabile categorii sociale o reprezintă #pensionarii. Le este tot mai greu să îşi plăteasca facturile, să îşi cumpăre medicamente şi hrană.

Părinţii şi bunicii noştri au avut grijă de noi întreaga lor #viaţă şi este rândul nostru să îi sprijinim! De aceea, #PSD a insistat ca în programul #Sprijin_Pentru_România să fie incluse măsuri importante pentru pensionari, ultima fiind aceea referitoare la acordarea #sprijinului de 700 de lei celor cu pensii sub 2.000 de lei, menit să mai compenseze din pierderea puterii de cumpărare ca urmare a scumpirilor.

2 pensionari din 3 vor primi acest sprijin, până la finalul acestui an. Concret 3,2 milioane de pensionari, din totalul de 4,8 milioane aflați în evidența/plata Casei Naționale de Pensii Publice, vor fi #beneficiarii celor 2,2 miliarde de lei alocate special – adică aproximativ 450 de milioane de euro – ceea ce reprezintă un efort bugetar consistent.Același ajutor de 700 de lei vor primi și foștii militari, veteranii, văduvele și urmașii care încasează o #pensie lunară sub 2.000 de lei”- preşedinte OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.