Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pe acest subiect:

„În peste un an şi jumătate de pandemie, cei de la #Putere nu au învăţat absolut NIMIC. Nici din propriile greşeli, dar nici n-au vrut să ia #măsuri logice, aplicabile ţării noastre şi propuse de #specialişti pentru a fi, astfel, pregătiţi măcar pentru cel de-al 4-lea val. Ca atare, n-au făcut nimic! Caracterizat doar prin #neputinţă şi prostie, Guvernul Cîţu în continuare NU este în stare să le asigure românilor #protecția împotriva epidemiei și accesul la serviciile medicale- drept garantat de constituție.

Au avut la dispoziţie chiar o „vacanţă de vară”, vorba preşedintelui Iohannis, însă, în afară de #certurile din interiorul partidelor, PNL şi USR n-au mai avut timp şi de altceva. Ei se ceartă pe funcţii şi pe bani iar românii au fost lăsaţi la voia întâmplării. Aceste două partide toxice alcătuiesc cel mai #iresponsabil guvern pe care l-a avut vreodată #România, iar noi avem ghinionul să ne conducă tocmai ei în vremuri atât de dificile.

Nu am auzit de noi paturi la #ATI, nu vor testarea în masă, campania de #vaccinare este un dezastru şi începerea noului an şcolar a fost aruncată într-un #haos total. Este inacceptabil ca, nici până acum, să nu existe un #plan coerent pentru reducerea efectelor pandemiei, pentru ca valul 4 să nu-i mai ia prin surprindere!Totodată, la rectificarea bugetară, Ministerul #Sănătății primește peste 500 de milioane de lei pentru noi achiziții de vaccinuri.

În acelaşi timp, România este nevoită să le #doneze pe cele achiziționate deja, înainte de a expira, sau să le arunce pe cele care au expirat. #PSD cere din nou organelor abilitate să-i tragă la #răspundere pe cei care și-au bătut joc de #banii românilor, în momentul în care au contractat 120 de milioane de doze de vaccinuri, o cantitate mult mai mare decât necesarul pentru o #populație eligibilă de maximum 13 milioane de persoane”.

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pe acest subiect: „În peste un an şi jumătate de pandemie, cei de la #Putere nu au învăţat absolut NIMIC. Nici din propriile greşeli, dar nici n-au vrut să ia #măsuri logice, aplicabile ţării noastre şi propuse de #specialişti […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Elena Dinu: „În afară de certurile din interiorul partidelor, PNL şi USR n-au mai avut … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.