Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena-Dinu a făcut recent o declaraţie privind legea ce vizează dublarea alocaţiilor, susţinând că „PNL trebuie să dea socoteală familiilor şi părinţiilor care au copii minori pentru blocarea dublării alocaţiilor”.


Cu toate că legea pentru dublarea alocaţiilor a fost promulgată de preşedintele României, PNL caută motive să întârzie şi să nu pună în aplicare o lege care este în vigoare!

Este unic în istoria post-decembristă a României ca un #Guvern să refuze să pună în aplicare o #lege votată în Parlament! Cu atât mai penibil pentru „Guvernul Taie-tot” este faptul că legea se referă la dublarea alocaţiilor copiilor, în urma unei iniţiative parlamentare pertinente a PSD! Probabil, legea ar fi fost aplicată de îndată dacă ar fi favorizat într-un fel liberalii şi clientela lor politică!

Este distructiv că PNL vrea să ţină blocate dublările de #alocaţii până organizează alegeri anticipate, în cazul în care acestea vor avea totuşi loc! În situaţia dată, după alegeri, este limpede că dacă vor reveni la guvernare nu vor mai majora alocaţiile, iar părinţii copiilor din România vor rămâne tot cu valoarea actuală a alocaţiilor, majorate anul trecut tot de PSD.
În linia partidului mincinos, ministrul Muncii minte flagrant când spune că PSD a adoptat dublarea alocaţiilor după promulgarea bugetului. Guvernul Orban şi-a angajat răspunderea pe buget la cinci zile după adoptarea dublării alocaţiilor. În mod firesc, PNL ar fi fost obligat să ţină cont de acest proiect, deja adoptat şi aflat pe circuitul de promulgare.

Violeta Alexandru minte cu neruşinare când susţine că nu s-au mai putut aloca resurse bugetare pentru majorarea alocaţiilor copiilor pentru că proiectul de lege propus de PSD ar fi fost adoptat de Parlament înainte de angajarea răspunderii guvernului pe legea bugetului de stat. Proiectul de lege privind majorarea alocaţiilor copiilor a fost adoptat prin vot final în Camera Deputaţilor miercuri, 18 decembrie 2019.

Pe de altă parte, „Guvernul meu” şi-a angajat răspunderea pe legea bugetului, luni, 23 decembrie 2019, adică după 5 zile de la votul final din Parlament pe majorarea alocaţiilor copiilor”, a declarat Cristina Elena Dinu.

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena-Dinu a făcut recent o declaraţie privind legea ce vizează dublarea alocaţiilor, susţinând că „PNL trebuie să dea socoteală familiilor şi părinţiilor care au copii minori pentru blocarea dublării alocaţiilor”. „Cu toate că legea pentru dublarea alocaţiilor a fost promulgată de preşedintele României, PNL caută motive să întârzie şi să […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Elena Dinu: Este unic în istoria post-decembristă a României ca un Guvern să refuze să … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.