„Şcoala online NU este ŞCOALĂ, oricâtă bunăvoinţă ar avea profesorii, oricât de mult s-ar strădui elevii! Ei trebuie să rămână #ÎN_BĂNCI! Cu emoţia unui test neanunţat, cu dorinţa de a răspunde primul, cu respectul faţă de dascălul din faţa ta şi veselia când sună clopoţelul, ŞCOALA înseamnă să MERGI acolo! Aşa a fost de când e lumea!

#Şcoala înseamnă să te simţi parte din aceasta, să simţi atmosfera, profesorul să îţi fie aproape, să te joci în pauze, să socializezi în adevăratul sens al cuvântului.

Şcoala înseamnă Educaţie şi Comunicare #Faţă_În_Faţă. Printr-un ecran, nu se mai întâmplă nimic din toate acestea, iar o lecţie online niciodată nu va înlocui o oră în care #toţi copiii să aibă şansa de a înţelege, de a învăţa. Celor care vor să pună iarăşi #lacătul pe şcoli le cer să lase #Liber_La_Educaţie! Nu este corect să sufere copiii şi tinerii noştri din cauza incompetenţei lor.

NU puneţi lacătul pe şcoală, doar pentru că nu sunteţi în stare să luaţi măsuri bune! Aveţi soluţii, alte state le-au implementat cu succes! Nu distrugeţi viitorul copiilor noştri!

#Susţin campania #ÎN_BĂNCI#Ţineţi_Şcolile_Deschise

Declaraţie de presă deputat PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.