Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu cere, într-o postare pe Facebook, demisia ministrului Sănătăţii.

„O nouă #gafă impardonabilă marca Vlad Voiculescu! Ministrul Sănătăţii s-a certat, astăzi, cu presa naţională, susţinând că nu există în niciun Ordin vreo prevedere referitoare la îngroparea fără haine a trupurilor celor răpuşi de COVID-19.

Ba mai mult, Voiculescu a pasat vina la cei de la pompe funebre în cazul celor aproape 25.000 de #români care şi-au pierdut viaţa, până acum, din cauza noului coronavirus. Sunt 25.000 de familii #umilite care au suferit nu doar din cauza pierderii celor dragi, ci şi pentru că au fost nevoite să îşi îngroape morţii în saci, dezbrăcaţi.Prins cu minciuna, Vlad #Voiculescu a dat bir cu fugiţii şi a transmis, într-un post-scriptum al unui articol, pe Facebook, că a greşit şi că îşi cere scuze.

Este prea târziu!Pentru că ori a minţit, ceea ce este de neiertat, ori a recunoscut că este #incompetent, ceea ce este şi mai grav. Nu se poate să nu ştii, ca ministru al Sănătăţii- aflat în funcţie de atâtea luni- ce conţin documente atât de importante pentru o ţară întreagă!

Vlad Voiculescu trebuie să-şi dea #demisia! S-a dovedit, încă o dată, că este cel mai slab ministru al Sănătăţii, de 30 de ani încoace!”, a scris Cristina Elena Dinu, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu cere, într-o postare pe Facebook, demisia ministrului Sănătăţii. „O nouă #gafă impardonabilă marca Vlad Voiculescu! Ministrul Sănătăţii s-a certat, astăzi, cu presa naţională, susţinând că nu există în niciun Ordin vreo prevedere referitoare la îngroparea fără haine a trupurilor celor răpuşi de COVID-19. Ba mai mult, Voiculescu a […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Cristina Elena Dinu: „O nouă gafă impardonabilă marca Vlad Voiculescu!” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.