Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la programul denumit „România Educată”, mult-trâmbiţat de preşedintele României, Klaus Iohannis, şi PNL.

„Dacă ACEASTA este „România Normală” a lui Iohannis şi PNL, vă daţi seama ce înseamnă pentru noi şi copiii noştri „România Educată”? #DEZASTRU!De fapt, am văzut deja: salarii pe măsura eforturilor dascălilor #NU dau, n-au bani. #NU sunt bani nici pentru copii, pentru alocaţiile sau pentru bursele lor. Pare că #NU sunt bani nici măcar pentru derularea campaniei de vaccinare, aşa cum fac alte state europene, în şcoli.Investiţiile în şcoli pot să mai aştepte! Cei care se laudă acum că ştiu ei cum să „educe” România au pus lacăt pe toate lucrările care începuseră în mii de unităţi de învăţământ din România, oprind finanţările prin #PNDL.Vorbesc despre şcolile #profesionale, dar dacă ei închid toate firmele româneşti, ce rost mai are? Iar umplem buzunarele #străinilor, în loc să dezvoltăm ţara noastră, cu forţă de muncă autohtonă?

NU vă trebuie 10 ani ca să „educaţi” România, domnule Iohannis! Vă trebuie doar #bunăvoinţă ca să vă preocupe şi altceva în afară de a-i schimba pe toţi directorii de şcoli cu oamenii voştri! Vă trebuie #implicare pentru adaptarea programei şcolare la vremurile acestea! Vă trebuie #coerenţă în deciziile luate, în timp de pandemie! Trebuie să sprijiniţi concret familiile care nu au posibilitatea să îşi ţină copiii la şcoală.Asta trebuie: SĂ FACEŢI, nu să vorbiţi!

Pentru că românilor NU le mai sunt suficiente nici #palavrele voastre şi nici #iluziile vândute de voi!”, a scris deputatul Cristina Elena Dinu, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Deputatul PSD de Giurgiu Cristina Elena Dinu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj referitor la programul denumit „România Educată”, mult-trâmbiţat de preşedintele României, Klaus Iohannis, şi PNL. „Dacă ACEASTA este „România Normală” a lui Iohannis şi PNL, vă daţi seama ce înseamnă pentru noi şi copiii noştri „România Educată”? #DEZASTRU!De fapt, am […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Deputat Cristina Elena Dinu: „NU vă trebuie 10 ani ca să „educaţi” România, domnule Iohann… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.