Echipa de campanie a PSD Giurgiu s-a deplasat duminică, 15 mai, în cele două comune menţionate pentru a sta de vorbă cu giurgiuvenii de acolo. Sătenii s-au alăturat social-democraţilor, astfel că, aşa cum poate fi observat din pozele de mai jos, străzile s-au umplut cu oameni. O adevărată demonstraţie de forţă politică, o dovadă a faptului că giurgiuvenii cred în echipa pe care au urmat-o.

Pe paginile lor de Facebook, atât preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, cât şi vicepreşedintele Marian Mina le-au mulţumit tuturor pentru încredere, susţinere. În plus, mândri de candidaţii lor la funcţia de primar, aceştia au doar cuvinte de laudă la adresa lor.

„Astăzi a devenit evident ca Daniel Rusu, candidatul la Primăria din Adunatii Copăceni reprezintă speranța cetățenilor pentru o viata mai bună! Şi domnul Marian Pătuleanu, primarul în funcție din Singureni se bucură de susținerea dumneavoastră!”, a scris Marian Mina.

O nouă zi în Adunaţii Copăceni şi în Singureni, o nouă zi lângă giurgiuveni. Alături de Dan Rusu, viitorul primar din Adunatii Copăceni, şi de Marian Pătuleanu, primarul din Singureni. Pentru că nouă chiar ne pasă! Vă mulţumim pentru susţinerea şi încrederea pe care ni le arătaţi!”, a scris pe pagina sa de Facebook şi Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.