Preşedintele Mişcării Populare Giurgiu, consilierul local Ionel Dinu, s-a depăşit pe sine, în conferinţă de presă, marţi, 15 martie.

El a criticat dur atitudinea colegilor PNL, ALDE şi UNPR de a se abţine, adică tot vot negativ, de la 15 proiecte ce vizau realizarea de parcări, locuri de joacă şi de agrement în oraş. Din cauza votului lor, proiectele cu pricina nu au trecut, investiţiile fiind astfel mult întârziate.

Dinu i-a trecut, aşadar, pe consilierii respectivi pe o listă a ruşinii şi a mers chiar mai departe.

„Pe consilierii lui Vladu, adică cei de la ALDE, Ionuț Badea și Gheorghe Gâdea, i-aș vedea la „Frăția Musulmană”, pe PNL-işti, Liviu Popazu, Marian Măroiu, Gheorghe Spoială, Elena Dinu și Mirela Ciulacu, toți la ISIS, iar UNPR-iștii Velicu, Liliana Truică, Marius Stanciu și George Ciobanu – la Al Quaeda. A rămas numai independentul Pârlea care pare un refugiat sub acoperire. Adevărul se ascunde, din păcate, în spatele lor, dar eu îmi permit să cred că vorbim despre o brigadă „teroristă”, care numai binele orașului nu-l vor!”, a declarat Ionel Dinu.

Pe de altă parte, preşedintele MP Giurgiu a dat vina pe fostul viceprimar pentru demolarea blocului greşit la Istru, dar şi pentru inundarea Canalului Cama.

„De 4 ani, tot zice că nu trădează și nu candidează, dar uitați-vă în ultimul moment ce a făcut: i-a pus tot felul de piedici primarului Barbu. Blocul Dorel, dar și canalul Cama, două probleme mari ale municipiului, aruncate în cârca lui Barbu, sunt, de fapt, răspunderea directă a lui Vladu!”, a zis Dinu.

Sursa: Giurgiu Acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.