Nu ai un job, vrei să te angajezi, să discuți direct cu administratorii firmelor și să cunoști firmele care fac angajări sau îți cauți oameni dornici să muncească și vrei să îi întâlnești personal? 

Vino miercuri, 14 februarie, de la ora 10,00 la Târgul de joburi organizat de Crucea Rosie Giurgiu la sediul Centrului Regional de Resurse pentru Ocuparea Forței de Muncă din incinta Hotelului Vlașca (parter) din Giurgiu. 

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Intervenții integrate pentru ocuparea forței de muncă în regiunea de cooperare transfrontalieră, Giurgiu – Ruse”, în cadrul programului INTERREG V – A ROMÂNIA – BULGARIA, Axa prioritară 4: O regiune calificată și incluzivă; Obiectivul specific 4.1: Încurajarea integrării zonei transfrontaliere în ceea ce privește ocuparea și mobilitatea forței de muncă; COD PROIECT 16.4.2.036;

Prin intermediul acestui târg dorim să încurajăm conexiunea pe piața locală a locurilor de muncă dintre angajatori și posibili angajați.

La târg au confirmat angajatori din diverse domenii de activitate, oferind joburi pentru persoane de diferite varste, cu pregatire medie și diverse calificări.

Crucea Roşie Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.