Social-democratul giurgiuvean a primit vineri o veste bună de la Tribunalul Giurgiu. Aceea că magistraţii admit acţiunea Prefecturii privind anularea hotărârilor Consiliului Judeţean de înlăturare a acestuia din instituţia amintită.

Chiar dacă CJ poate face recurs, acesta este, fără îndoială un succes pentru Marciu, cel care a explicat în nenumărate rânduri care au fost condiţiile în care a fost numit incompatibil, mandatul trecut, cum a câştigat mai multe procese la Bucureşti şi de ce s-a ajuns din nou la Giurgiu.

Iată ce a fost publicat pe site-ul Tribunalului Giurgiu, vineri, 26 februarie.

„Solutia pe scurt: Admite acţiunea formulată de reclamanta Instituţia Prefectului Giurgiu prin Prefect în contradictoriu cu pârâţii Consiliul Judeţean Giurgiu şi Marciu Ovidiu Cristian Dan. Admite în parte cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenientul-pârât Marciu Ovidiu Cristian Dan. Anulează Hotărârile nr. 56 şi nr. 57/03.04.2015 emise de Consiliul Judeţean Giurgiu, precum şi efectele juridice produse de aceste acte administrative. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Tribunalul Giurgiu. Pronunţată în şedinţa publică, azi 26.02.2016@.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.