Nu era de ajuns că, în spatele candidatului PNL la funcţia de primar al municipiului stă, mândru de isprăvile-i cercetate de DNA, tocmai fostul edil, controversatul şi hulitul în 2012, Lucian Iliescu?

Nu era de ajuns că, şi mai sus, dar tot în spate, atât al lui Florian Nicolae, dar mai ales al lui Dumitru Beianu, stă un alt cercetat penal- în acelaşi dosar cu Lucian Iliescu- şi mai controversatul Marin Anton? Acest globetrotter politic al judeţului, cu o istorie inegalabilă în ale afacerilor, ale terenurilor şi în ale apropierii sale de tot ce a însemnat PDL-ul în România…

Nu, nu era de ajuns.

Ieri, public, candidatul Mişcării Populare Giurgiu, preşedintele filialei menţionate, Ionel Dinu, a cerut susţinătorilor formaţiunii lui Traian Băsescu să-i dea voturile… exact, lui Florian Nicolae. Doamne, Dumnezeule!

Fraţilor, când vi se spunea că „Traian Băsescu nu piere, Traian Băsescu se transformă” şi vrea să pună mâna pe Dreapta, cu orice preţ, ziceaţi că-s pixuri roşii alea care scriau de multă vreme asta!

Deci, ca să fie tacâmul complet, giurgiuvenilor li se serveşte de către un PNL -măcinat de portocalii-un candidat pentru care girează inclusiv Băsescu! Noi credem că nici lui Floricel nu i-a cam convenit dragostea mărturisită a gălăgiosului fără fapte- Ionel Dinu- sau, dacă ne înşelăm, înseamnă că nu-i în regulă ce se petrece cu el!

Recapitulare: pentru candidatul PNL „girează” Lucian Iliescu, Marin Anton şi Traian Băsescu! Excepţional!

Există şi mai rău de atât?

Da, dar giurgiuvenii au înţeles deja asta.

Şi-au început să arate acest lucru, încă de ieri, neprezentându-se la cică megamitingul pregătit de PNL… După cum aţi putut observa din pozele postate chiar de ei(vreo doi au avut curaj), NU mai mult de 30 de oameni , din care sigur erau mai mulţi jurnalişti, s-au arătat la întrunirea organizată „în ciuda” lui Barbu şi a lui Ponta!

Şi cu asta… basta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.