Tânărul social-democrat, candidat al PSD Giurgiu la Camera Deputaţilor, a fost prezent joi, 28 octombrie, la întâlnirea săptămânală cu presa locală.

El le-a spus jurnaliştilor că, în opinia sa, dacă tinerii vor să „schimbe” actuala clasă politică n-o pot face decât implicându-se.

„Mă adresez tuturor tinerilor, responsabilitatea este şi a noastră! Nu este suficient doar să stăm pe Facebook şi să comentăm, să ne uităm la TV şi să ne lăsăm influenţaţi de unii şi de alţii. Eu îi îndemn pe tineri să intre în politică, să vină în PSD care se adresează eminamente tinerilor! Nu te ia nimeni de mână să te ducă unde vrei. Dacă eşti serios, dacă ai ceva de spus, dacă ai un crez, nu un interes personal, te poţi face remarcat şi poţi să-ţi impui ideile!”, a spus Cosmin.

El s-a dat pe sine ca exemplu. A spus că a intrat în PSD acum un an, la organizaţia din Bolintin. A muncit mult, a dovedit că este un tânăr capabil, serios şi, iată, acum este consilier judeţean şi candidat pe listele PSD Giurgiu la parlamentare.

C. Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.