Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a participat ieri la inaugurarea lucrărilor efectuate la cele trei obiective.

„Am inaugurat ieri, împreună cu autorităţile locale din Schitu, trei obiective în comuna menţionată, două şcoli şi un drum.
La acţiunea de la unităţile de învăţământ a fost alături de noi şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, reprezentată de doamna Delea Mirela.

Tot în Schitu, urmează alte proiecte finanţate prin PNDL 2: asfaltarea drumurilor, modernizarea iluminatului public, dispensar, apă – canal şi şcoala din satul Vlaşin. Ionel Paşol este unul dintre primarii noştri de frunte. Ştiţi proverbul: “Omul sfinţeşte locul” şi acest lucru se vede în comuna Schitu.

Vreau să remarc preocuparea domnului primar faţă de educaţie, faţă de copii şi mă bucur foarte mult că a investit în acest domeniu. Avem copii mulţi, frumoşi, acum mai rămâne doar să înveţe. De precizat este că şcoala din satul Bila este construită în anul 1920, iar până la acestă modernizare, a fost reparată doar superficial.

Am tot spus că educaţia este una dintre priorităţile noastre, aici aveţi dovada cea mai bună că ne respectăm promisiunile! Pe de altă parte, vor fi foarte multe obiective inaugurate anul acesta în judeţul Giurgiu: şcoli, grădiniţe, dispensare, drumuri. Trebuie să-i mulţumim preşedintelui Niculae Badalaupentru că s-a zbătut foarte mult pentru aceste proiecte din judeţul nostru!”, declară Marian Mina.

FOTO: Giurgiu pe Surse

Citiţi mai multe despre eveniment, AICI: http://giurgiupesurse.ro/doua-scoli-si-un-drum-local-inaugurate-in-comuna-schitu/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.