Vicepreşedinte al PSD Giurgiu Constantin Basangiac a făcut această afirmaţie, într-o recentă conferinţă de presă, referindu-se la modul în care au fost gestionate, până acum, de către coaliţia de dreapta, atât pandemia, dar şi situaţia economică a României.

De la alegeri şi până azi, am privit la ce se întâmplă cu această guvernare. Am sperat că le va fi bine românilor, că această coaliţie va naşte idei bune pentru România, dar nu văd decât neputinţă totală în toate domeniile: sănătate, educaţie, economie. Pandemia fost prost gestionată, nimic nu a fost aplicat pentru România, ca să se raporteze la nevoile şi dorinţele românilor. Şi, dacă ne raportăm la ce s-a întâmplat până acum, sunt sigur că ne paşte o criză colosală. Nici în economie, măsurile luate nu sunt adecvate pentru ţara noastră. Investiţii vor face, se pare, doar unde s-a dorit, iar la Giurgiu nu prea vor fi de niciun fel(…).

La Giurgiu, aşa cum ştiţi, mulţi primari au ales să treacă la PNL. Au primit nimic. Nici de la bugetul pe 2021. Acest lucru sper să îi determine să realizeze că nu poţi să schimbi tabăra oricând şi oricum!”, a declarat Constantin Basangiac.

1 COMENTARIU

  1. […] Vicepreşedinte al PSD Giurgiu Constantin Basangiac a făcut această afirmaţie, într-o recentă conferinţă de presă, referindu-se la modul în care au fost gestionate, până acum, de către coaliţia de dreapta, atât pandemia, dar şi situaţia economică a României. „De la alegeri şi până azi, am privit la ce se întâmplă cu această guvernare. Am sperat […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Constantin Basangiac: „Ne paşte o criză colosală!” […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.