Informaţia a fost furnizată, mai întâi, de consilierul Mişcării Populare, Ionel Dinu, marţi, 15 martie, în conferinţa sa de presă. Dinu, însă, ştia doar despre cazul fostului viceprimar.

Miercuri, 16 martie, tot la o întâlnire cu presa locală, primarul Nicolae Barbu a fost întrebat dacă informaţia cu privire la ANI şi Vladu se confirmă.

„Da, ANI ne-a cerut o serie de documente pentru domnul Vladu, declaraţia de avere, dacă a făcut parte din mai multe structuri de conducere ale unor instituţii. La fel şi în cazul domnului Ciobanu(soţul deputatului PSRO Liliana Ciobanu, n.r.)”, a spus Barbu.

Alexandru Vladu, în timpul mandatului său de viceprimar, a făcut parte din Consiliul de Adminstraţie al Colegiului Naţional „Ion Maiorescu”, dar şi la Clubul Sportiv Astra Giurgiu.

După analizarea documentelor cerute, ANI va stabili dacă a existat sau nu speţa de incompatibilitate în cazul celor menţionaţi.

Alexandru Vladu a pierdut funcţia de viceprimar şi a fost exclus din CL, după ce a pierdut sprijinul politic al PSD, afişându-se, în repetate rânduri, cu membri ai ALDE Giurgiu, al diverse evenimente publice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.