Consilierii judeţeni s-au reunit, luni, 21 martie, într-o şedinţă extraordinară, iar pe ordinea de zi a fost trecut şi un punct cu privire la modificarea statului de funcţii la Direcţia Judeţeană de Dezvoltare Rurală şi Protecţia Mediului Giurgiu condusă de liberalul Marian Măroiu.

Mai exact, proiectul prevede modificarea posturilor a trei titulari care au trecut un examen de promovare într-un grad superior.posturi CJ

În acest context, vicepreşedintele CJ Giurgiu, social-democratul Cristian Marciu a solicitat prezentarea, la următoarea întâlnire, a unui raport de activitate a Direcţiei.DSC_0296

„Dorim să cunoaştem activitatea acestei direcţii, din ultimii 3 ani! Odată cu promovarea a trei angajaţi care au dat examen şi au promovat, vrem să cunoaştem şi motivele privind acestea”, a spus Marciu.

I s-a replicat faptul că un asemenea raport este inclus într-unul mai amplu al conducerii CJ şi că va fi prezentat la momentul oportun.

Despre activitatea sau, mai degrabă, lipsa uneia, a acestei Direcţii de Dezvoltare Rurală şi Protecţia Mediului s-a tot discutat, de ani buni. Într-o recentă conferinţă de presă, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a atras atenţia asupra faptului că există la DDRPM un proiect important pe parte de piscicultură, câştigat… încă din mandatul lui Victor Boiangiu, şi care nu s-ar fi concretizat în vreun fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.