Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a făcut această afirmaţie în cadrul celei mai recente conferinţe de presă.

El a precizat, mai întâi, că, la nivel naţional, Partidul Social-Democrat este obligat să urmărească activitatea Guvernului „Cioloş”. „Trebuie să monitorizăm actualul Executiv pentru ca toate măsurile luate de Guvernul Ponta să fie puse în aplicare. De asemenea, există o atenţie sporită pentru ca acest guvern să nu înceapă o epurare a administraţiei. Îmi menţin declaraţia că, în opinia mea, acestui guvern îi lipseşte legitimitatea, pentru că niciun cetăţean nu l-a votat, dar ne dorim să aibă respect şi cu adevărat intenţii bune faţă de români, faţă de România”, a spus Bădălău.

El a salutat decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a promulga legea privind majorările salariale în sectorul bugetar, cu 25% pentru medici, respectiv 10% pentru ceilalţi angajaţi în instituţiile statului.

„Este un lucru bun care arată că măsurile luate de Guvernul Ponta au fost corecte. Toată lumea e de acord că e posibil! Sigur că ştiau, dar din demagogie politică spuneau că nu se poate realiza. Aceste majorări sunt posibile datorită celorlalte măsuri bune luate de Guvernul Ponta, ce au dus la creştere economică”, a mai spus preşedintele PSD Giurgiu.

Niculae Bădălău a criticat, totodată, intenţia celor de la PNL de a remodifica legea electorală, astfel încât primarii şi preşedinţii de consilii judeţene să fie aleşi după două tururi de scrutin. „Acesta este un comportament neserios. Mai ales că ştiu că nu mai pot fi făcute modificări, cu un an înainte de alegeri, dar zic şi ei ca să-şi facă de lucru. Aşa s-au comportat tot timpul, fără pragmatism, ci doar propagandistic. Acum două luni, când am avut legea alegerilor locale au votat-o şi liberalii. Ce-i cu răzgândeala asta?”, a mai declarat Niculae Bădălău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.