Lovitură maximă pentru PNL Giurgiu! Marian Măroiu se întoarce în PSD şi împreună cu el vin toţi colegii săi din organizaţia municipală a PNL Giurgiu!

Marian Măroiu este candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului nostru, iar anunţul a fost făcut, astăzi, în conferinţă de presă.

„Pentru noi, cetăţeanul trebuie să fie pe primul loc! Şi avem nevoie de oameni care să fie alături de semenii lor, care pot să facă proiecte pentru bunăstarea cetăţenilor. Astfel, PSD Giurgiu a decis să-i sprijine pe Marian Măroiu, la funcţia de primar al municipiului Giurgiu, şi pe Marian Mina, pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean. Cred că Marian Mina a demonstrat deja că poate dezvolta judeţul! În 4 ani, a reuşit ce alţii n-au fost în stare în mai multe mandate. De asemenea, am încredere că Marian Măroiu poate să modernizeze Giurgiu. Cred că municipiul nostru a rămas în urma celorlalte două oraşe, Bolintin şi Mihăileşti, atât din punct de vedere al dezvoltării, cât şi din punct de vedere social. Marian Măroiu vine alături de noi şi mă bucur pentru că este un om capabil. A arătat că este aproape de oameni, că este un giurgiuvean care cunoaşte şi respectă oamenii. Vreau ca giurgiuvenii să aibă încredere că PSD le oferă un candidat care 99% din timp îl va aloca cetăţenilor şi doar 1% politicii. Avem nevoie de un primar giurgiuvean care să se precocupe într-adevăr de problemele oamenilor şi de dezvoltarea urbei. Sunt convins că aşa va face şi sunt convins că vom câştiga alegerile!”, a declarat preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Preşedintele executiv al PSD Giurgiu şi al Consiliului Judeţean, candidat pentru un nou mandat, Marian Mina i-a urat şi el astăzi „bun revenit acasă” lui Marian Măroiu.

„Consider că suntem cea mai potrivită echipă pentru municipiul, respectiv judeţul Giurgiu. Marian Măroiu este singur om politic care, în ultimii ani, a fost cel mai activ pe municipiu. A mers printre oameni, le-a aflat problemele, şi-a făcut o carte de vizită şi am încredere că el este cel mai potrivit pentru funcţia de primar al oraşului nostru. Va beneficia de întreg sprijinul nostru! Suntem echipa câştigătoare pentru Giurgiu!”, a spus, azi, în conferinţă de presă Marian Mina.

1 COMENTARIU

  1. […] Lovitură maximă pentru PNL Giurgiu! Marian Măroiu se întoarce în PSD şi împreună cu el vin toţi colegii săi din organizaţia municipală a PNL Giurgiu! Marian Măroiu este candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului nostru, iar anunţul a fost făcut, astăzi, în conferinţă de presă. „Pentru noi, cetăţeanul trebuie să fie pe primul […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Conducerea PSD Giurgiu: „Bine ai revenit acasă, Marian Măroiu!”. El este candidatul organizaţ… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.