Pe site-ul unei publicaţii locale a apărut recent un articol menit să-i denigreze pe cei din conducerea Colegiului Naţional „Ion Maiorescu”.

Bazat mai degrabă pe nişte invenţii, pornite dintr-o pornire agresivă nejustificată a celui care-l semnează, articolul aduce acuzaţii grave, fără dovezi şi, mai mult, publicaţia respectivă permite şi postarea unor comentarii, unele chiar injurioase, neasumate de fapt de vreun elev sau de vreun părinte. Contactat telefonic, directorul unităţii de învăţâmânt, Mirelea Delea, ne-a declarat:

„Constat, cu dezamăgire, faptul că anumite organe de presă locale reflectă, uneori, într-un mod eronat activitatea desfășurată în cadrul Colegiului Național „Ion Maiorescu”. Evidențiază, tot mai des, aspecte negative, ce nu sunt verificate, sursele fiind, de cele mai multe ori, mesaje publicate sub anonimat de pretinși elevi sau părinți ce nu-și asumă responsabilitatea celor afirmate. Menționez că decizia închiderii ușilor în timpul orelor de curs respectă prevederile Regulamentului de Organizare și Funcționare a Unității pentru anul 2015 și are în vedere siguranța elevilor. În cazul unor situații de urgență, avem asigurate căile de acces. De asemenea, mai menționez faptul că, într-adevăr, suporții de la geamuri au fost ridicați în cadrul unor lucrări de verificare și reparații, pe timpul unei singure zile”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.