Polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu au pus în aplicare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Spania, pe numele unui bărbat condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 12 ani pentru lipsire de libertate pe teritoriul statului spaniol.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Giurgiu, miercuri, 2 ianuarie a.c., polițiștii giurgiuveni au identificat un bărbat de 63 de ani, din municipiul Giurgiu, pe numele căruia autoritățile judiciare din Spania au emis un mandat de arestare european, fiind condamnat la o pedeapsă de 12 ani, închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate pe teritoriul statului spaniol.

„Persoana, depistată în urma datelor deținute de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București care a dispus reținerea pe o perioada de 24 de ore,  urmând să fie prezentat Curții de Apel București în vederea demarării procedurii specifice”, este precizat în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.