Consilierii judeţeni giurgiuveni au aprobat marţi, 13 decembrie, un proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei tehnico-economice pentru obiectivul de investiţii „Sistem electronic de securitate la clădirea Consiliului Judeţean Giurgiu”.

Potrivit referatului ce însoţeşte proiectul de hotărâre aferent, sistemul electronic este compus din mai multe subsisteme: cel de detecţie, semnalizare şi alarmare la efracţie, sistem de supraveghere video, dar şi cel de detecţie, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu.

Fiecare dintre acestea are, la rândul său, mai multe subsisteme.

De exemplu, sistemul de detecţie, semnalizare şi alarmare la efracţie este alcătuit din centrală de alarmă cu tastaturi de operare, elementele de detecţie, echipamente de avertizare şi semnalizare. Echipamentele de avertizare acustică şi optică vor fi amplasate în interior şi exterior, sirena de exterior fiind amplasată în zona de acces principal.

Sistemul de supraveghere videi este unul de ultimă generaţie, compus din camere video fixe şi mobile, cu rezoluţie FullHD, fiind vorba despre 10 camere de interior şi 20 de exterior.

Mai multe detalii cu privire la sistemul electronic de securitate ce va fi achiziţionat găsiţi AICI: http://www.cjgiurgiu.ro/portal/giurgiu/cj/Stiri.nsf/All/91740107EB82CF03C22580830057F2E1/$FILE/punctul%20nr.7.PDF

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.