Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a anunţat, astăzi, pe Facebook, că a fost semnat contractul de proiectare şi execuţe a DJ 412 A, un proiect european, derulat împreună cu partenerii bulgari.

„Promisiunile devin fapte!
Astăzi, am semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumului județean DJ 412A: Adunaţii Copăceni – Dărăşti Vlaşca – Novaci – Popeşti -Mihăileşti, pe o lungime de peste 12 kilometri.

Este o investiţie cu fonduri europene, un proiect derulat împreună cu partenerii noștri bulgari.

Mulțumesc colegilor mei din Consiliul Județean și echipei de implementare!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. […] Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a anunţat, astăzi, pe Facebook, că a fost semnat contractul de proiectare şi execuţe a DJ 412 A, un proiect european, derulat împreună cu partenerii bulgari. „Promisiunile devin fapte!Astăzi, am semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumului județean DJ 412A: Adunaţii Copăceni […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: CJ GIURGIU: Undă verde pentru modernizarea DJ 412 A […]

  2. Domnule Mina,acest drum ne rupe masinile zi de zi,tot drumul este plin de santuri din 20 in 20 de metri,e inadmisibil,nu se mai lucreaza de zile intregi,trotuarele sunt neterminate,drumul asemenea.
    Cand va fi gata? Suntem foarte multe persoane in situatia de ne deplasa zilnic pe acest drum dus-intors.
    Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.