Concursul de cunoştinţe generale “Cine ştie câştigă”, desfășurat în cadrul Primăverii Culturale Giurgiuvene, ajuns la cea de-a cincea ediție, s-a desfăşurat marţi, 19 aprilie, la Ateneul “Nicolae Bălănescu”.  Echipele concurente au fost alcătuite din câte cinci elevi de la școlile gimnaziale nr. 1, 2, 3, 4, 7, 8 și Colegiul Național Ion Maiorescu.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Giurgiu, ca și la celelalte ediții, elevii și-au măsurat cunoștințele la disciplinele: limba și literatura română, istorie, geografie și muzică. Concursul a fost moderat de profesorul Carmen Peţanca, iar juriul a fost alcătuit din inspectori ai ISJ, fiind a fost prezidat de profesorul Virgil Pețanca.

Cei de la Primăria Giurgiu anunţă că au câştigat elevii de la Şcoala Gimnazială nr 8 „Acad. Marin Voiculescu” – premiul I, Școala Gimnazială nr. 4 “Mihai Eminescu”– premiul II, Şcoala Gimnazială nr. 1 „Sf. Gheorghe”– premiul III și Școala Gimnazială nr. 7 – mențiune. Toate cele șapte echipe participante au primit diplome de participare.

Prezenți la acțiune au fost și primarul Nicolae Barbu și inspectorul general Gigi Oprișan care au adresat felicitări elevilor, profesorilor și organizatorilor și au oferit echipelor câștigătoare, din partea municipalității, premii constând în bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.