Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns(sau invers) pentru toți cei care și-au dat votul din convingere pentru PNL Giurgiu, la scrutinul de duminica trecută. Ar fi mai de plâns, zic, ceea ce s-a discutat la conferința lor de presă de azi decât rezultatul în sine.

Sincer vă spun că nu mă așteptam la două lucruri, după 11 decembrie: unu, la declaratiile lui Dan Vlaicu și, doi, nu ma așteptam sa nu-si dea demisia Gheorghe Stefan. Cred ca am sperat pana in ultima clipa ca este o altfel de persoana.

Vlaicu a punctat că rezultatul de duminică exprima clar voința electoratului si ca nu este de acord cu frustrările si lamentările politicienilor din aceasta perioada, subliniind ca este mai mult decât necesară o reorganizare din temelii a PNL Giurgiu.

Vizibil iritat, Gheorghe Stefan a continuat sa lovească, mai întâi subtil, apoi pe față-n stânga si-n dreapta. Mai ales in dreapta…

A zis ca nu pleacă din Giurgiu, deci ca încă nu își da demisia din funcția de președinte a PNL Giurgiu. Cum de ce nu? Pentru ca el considera ca a muncit suficient, ca nu a greșit cu nimic din postura de „lider” si ca, dacă liberalii ii vor propune, va candida pentru aceeași funcție, când vor fi făcute alegerile la Giurgiu.

Incredibil!

Păi, judecând cinstit- după cum pretindeți, si Alina Gorghiu a muncit , nu cred că nu, si consideră, pun pariu, că nu a greșit cu nimic din postura de lider… La fel si alți președinți de filiale PNL din țara. Dar aici este vorba despre altceva… Cum despre ce?
Despre ceva ce chiar ar avea nevoie PNL Giurgiu ca sa se „revergoreze”. Numiţi-o voi!

Treaba ‘mneavoastra, vorba lui Ponta, țineți-o tot așa ca sa câștigam si europarlamentarele. Mai ales cu poezioare de genul celei spuse azi de Gheorghe Stefan( ce-i drept, el a precizat ca se adresează exclusiv trădătorilor din partid, nu scot din context), care chiar ca o sa scoată din pepeni multă lume.

Am reținut-o din prima: „Vorba dulce/ gând viclean/ caracter de giurgiuvean”
Moment in care jurnaliștii au izbucnit intr-un ras „de șoc”, iar bucureșteanul Vlaicu s-a făcut roșu in obraji.

Nu va contrazic cu treaba cu trădătorii din PNL, nici că mesajul cu Cioloș n-a functionat( vă rog să mă credeţi pe cuvânt că mai sunt şi altele, de exemplu, citiţi AICI: https://giurgiu-net.ro/archives/49491) dar sa te pupi cu toți in campanie si sa-i scuipi după, dacă nu-ți iese, e foarte, foarte urat si oamenilor tocmai asta nu le mai place.

Acum, ma gândeam, ce chestie, poezioare mergea parafrazata si pusă-n titlul meu: vorba dulce, gând viclean, caracter de „don Stefan”…

Vă invit să urmăriţi şi dumneavoastră conferinţa, pentru… conformitate:

Cum e Turc(an)u’ si pistolu’

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.