Acelaşi domn care le-a amintit colegilor din PNL Giurgiu, azi, pe şoptite, care-i numărul „magic” de proiecte pe care să le aprobe, s-a răţoit şi dumnealui la… Putere, de câteva ori, în şedinţa Consiliului Judeţean. Păi ce, numai Velicu şi Mihuţ? Şefu’ pe cine să pupe pe frunte, la ceas de seară, în şedinţele atât de tensionate ale BPJ, e?! Cine-i cel mai cuminte, ascultător şi deştept din trupă? 

Una dintre chestiunile pe care domnul Gavrilă nu le-a putut pricepe s-a referit la faptul că organigrama CJ a fost modificată. Adică, s-a mărit cu fabuloasa cifră de… 4(patru). Un post a fost ocupat la serviciul mass-media al Consiliului Judeţean, acolo unde, de ani buni, era încadrată doar o angajată a instituţiei.

Probabil gândindu-se că, dacă tot seamănă cuvintele între ele, o fi una şi aceeaşi treabă, s-a pus cu gura pe presa locală. Cică toată e PSD-istă(ceea ce ne onorează, înseamnă că restul… nu e presă? MOA! V-aţi pus rău cu fetele… rele? Sunteţi păpat! ).

Şi a adăugat cu patos că subsemnata face pe profesoara şi le dă note de 4 sau 4,5 consilierilor judeţeni ai PNL. Vă rog să nu vă supăraţi, că nu e vina mea, dar dacă aş fi fost, cu siguranţă la „gramatică” v-aş fi lăsat repetent.

E, nici la administraţie n-aţi fi luat note mari, mai cu seamă după ultimele şedinţe în care, alături de colegii dvs. din PNL aţi făcut atâta politică, încât nota 1- aia din oficiu- e deja mult prea generoasă.

Ca să-i ajutăm puţin pe „profesorii” dumneavoastră din Giurgiu, municipiu şi judeţ, o să le relatez, pe scurt, câteva dintre justificările aduse de consilierii judeţeni ai PNL la toate proiectele la care aţi votat împotrivă sau v-aţi abţinut. E, sunt o profă de treabă au ba?

  1. Proiectul privind preluarea în administrarea CJ a drumului comunal DC 121, Slobozia- DJ 504, aflat în domeniul public al comunei Slobozia şi în administrarea Consiliului Local Slobozia.

Acest drum a fost prins la finanţare pentru reabilitare şi modernizare pe PNDL II, alături de mai multe asemenea obiective. Investiţia a fost solicitată de către Consiliul Judeţean, după ce, în mandatele anterioare, autorităţile locale nu au reuşit să obţină finanţare pentru acesta, pe niciun program naţional sau european.

Acum, în mod firesc, ca să poată fi întocmită documentaţia necesară, după ce Consiliul Local Slobozia a dat o hotărâre privind transmiterea drumului în administrarea Consiliului Judeţean, şi aleşii judeţeni trebuie să facă acelaşi lucru.

Drumul va fi reabilitat şi modernizat. În sfârşit. Din 2010-2011, se tot chinuiesc foştii şefi de la judeţ cu cei 5 kilometri buclucaşi.

EI: Aaaa, stai aşa, că nu-i aşa!

Probabil ca să nu mai zică presa că de ce n-au zis ceva când vor fi… spus prin vot un „NU” hotărât, liberalii s-au întrecut pe ei înşişi(şi unii pe alţii) în justificări care mai de care. Mai ales complet fără substanţă, dacă-mi permiteţi.

Florian Velicu şi Georgeta Mihut au ţinut-o pe-a lor: de ce nu putea Primăria Slobozia să primească banii pentru această investiţie? Cică: „le subminăm autoritatea… autorităţilor locale”, auziţi şi voi!

Asta-i ca la Radio Erevan, pe cuvânt. Sau, mai bine, e ca-n bancul ăla: Doamne, doamne, doamne, de ce nu câştig şi eu la loto?

Băiete, joacă-ntâi!

Aşa şi PNL-iştii din CJ Giurgiu.

De ce? Pentru că a primit finanţare Consiliul Judeţean. Pentru că CJ a cerut finanţarea. Pentru că Slobozia n-a fost în stare, pentru că Slobozia vrea ca CJ să se ocupe de proiect. Pentru că giurgiuvenii vor drumul acela spre Mănăstirea Sf. Ioan Rusu accesibil şi nu-i interesează cine-l face. Nici relevanţă la modul general n-are, doar să-l facă bine ca ajungeţi inclusiv dvs. la slujbe. Mai scriu o dată? Vă desenăm?

Deşi le-a explicat toată lumea, devenind aşadar clar că era musai s-o ţină pe-a lor pentru că aşa li s-a spus, PNL-iştii au dat un vot negativ, abţinându-se.

D-aia.

(proiectul, care a trecut, din fericire, cu votul PSD şi ALDE, poate fi studiat AICI: http://www.cjgiurgiu.ro/portal/giurgiu/cj/Stiri.nsf/All/84D41279AC0E7661C225819F0045D213/$FILE/punctul%20nr.4.PDF)

Vom reveni cu informaţii şi despre celelalte „justificări” la fel de savuroase, în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.