De când a (re)preluat conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu are timp să fie peste tot. Evident, nevorbit şi nefotografiat, timp de două mandate, se pare că PNL-istul giurgiuvean recuperează cu „graţie”, apărând la tot felul de acţiuni, ca-ntr-o sălbatică defulare.

Donează cineva ceva la Muzeu? Beianu apare în poze. E vreo panglică de tăiat la vreun proiect din mandatul trecut? Beianu e prezent la datoria de a sta frumos la poză. E vreo emisiune, săptămâna asta, la vreo televiziune online? Probabil, n-o poate rata. Dar ca invitat, desigur.

Chiar aşa, Consiliul Judeţean Giurgiu nu mai are şi vicepreşedinţi sau specialişti în diverse domenii, oameni care să mai iasă şi ei în faţă, să mai zică şi ei, măcar în şedinţele de CJ, două-trei lucruri la care se pricep?

Tot Beianu conduce cap-coadă şedinţele respective, iar specialiştii cu pricina rămân, se pare, şi-n mandatul ăsta, mult în spate, ocupaţi cu proiectele cu care se va lăuda, fără îndoială, şeful lor, în campania din 2024. Ca, mai apoi, să transmită, tot la TV, că unii chiar au salarii nesimţite în instituţia menţionată…

În fine. Fiecare păsărică pe limba cui vrea piere, dar atâta poftă de imagine, din partea unui şef de (judeţ) Giurgiu, n-am mai văzut!

A mai rămas să apară poze cu dl Beianu şi când asanează ISU vreun proiectil. Când naşte vreo doamnă la Maternitate, când împrumută copiii cărţi de la Bibiliotecă şi, desigur, sus pe scenă, când echipa Teatrului face repetiţii la vreun musical.

Şi, de ce nu, s-ar putea să-l găsim pe dl. cu pricina chiar şi când deschidem vreo conservă, vorba glumei.

Ce e mult strică, domnule preşedinte! Uite aşa să-i mai şoptească vreunul dintre consilieri chestia asta, că d-aia sunt plătiţi. Nu? Nici măcar pentru asta?! 😀

1 COMENTARIU

  1. […] De când a (re)preluat conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu are timp să fie peste tot. Evident, nevorbit şi nefotografiat, timp de două mandate, se pare că PNL-istul giurgiuvean recuperează cu „graţie”, apărând la tot felul de acţiuni, ca-ntr-o sălbatică defulare. Donează cineva ceva la Muzeu? Beianu apare în poze. E vreo panglică de tăiat […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Ce de timp aveţi de stat la poze, domnule preşedinte! […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.